Namestitev
Language

MENU

alpineman xtri logo

 

Namestitev

 

Hotel Jezero je moderen hotel s 4* v Triglavskem Narodnem Parku ob Bohinjskem jezeru

 

hotel jezero 1

Bohinj se nahaja v središču Triglavskega narodnega parka. Vsak letni čas v Bohinju ponuja unikatno izkušnjo: šumenje rek spomladi, vznemirljiv mir narave in ljudi poleti, magično igranje sončne svetlobe z jesenskimi barvami ter sproščeno doživetje snežno-bele zime. To je kraj mitov in legend.

Kulturne, zgodovinske in naravne znamenitosti: Vogel, slap Savica, Planšarski muzej v Stari Fužini, Hudičev most, Studor, Dolina Triglavskih jezer ter Sava Bohinjska.

Hotel ima 71 sob in 5 hotelskih apartmajev z direktno telefonsko povezavo, kabelsko TV, mini barom, sefom, sušilcem za lase in balkonom s sedežno garnituro. Na voljo je brezplačen brezžični internet.

Kaj hotel nudi

 

hotel jezero 3Gostom so na voljo hotelska restavracija "Vrtovin" s pokrito in letno teraso, à la carte restavracija "Zlatovčica" s pokrito teraso in kavarna. Organiziramo praznovanja, poroke, gala večerje, piknike in ostale družabne dogodke. Hotel ima notranji bazen z ogrevano vodo in vrt ob bazenu, fitnes, savne, nudimo pa vam tudi masaže. Hotel ima dve konferenčni dvorani (do 25 in do 60 oseb) za kongrese, poslovna in družabna srečanja, team building programe, športne aktivnosti za podjetja, ter druge dejavnosti. Oddaljenost od smučarskih središč: Vogel 4,5 km in Kobla 5 km.

Aktivnosti: kolesarjenje, pohodništvo, kanjoning, kajak, kanu, rafting, jadralno padalstvo, športno plezanje, muharjenje, mini golf, tenis, jahanje, najem čolna, plavanje, gorništvo, smučanje, smučarski tek, sankanje, drsanje, krpljanje, ledno plezanje in druge.

Ostale možnosti namestitve

 

Bohinj ponuja številne možnosti namestitve in na vsaki od spodnjih strani boste našlo zadostne informacije za organizacijo vašega bivanja med AlpineMan Xtreme Triathlon-om:

 

Novice

Sledenje dogajanju okoli Alpineman Xtreme Triathlon dogodka je lahko izredno enostavno.
V spodnje polje vpišite svoj e-poštni naslov in se naročite na novice.


 

Sponzorji