Spremljevalci
Language

MENU

alpineman xtri logo

 

Spremljevalci

Na tem mestu želimo poudariti, da bodo okrepčevalnice organizirane samo na tekaškem delu in v T2, zato mora imeti vsak tekmovalec vsaj enega spremljevalca (obvezno), ki mu bo nudil potrebno podporo med kolesarskim delom dirke.

Uradni spremljevalca se mora biti sposoben sporazumevati z ekipo AlpineMan Xtreme Triathlon v slovenskem ali angleškem jeziku. Nastop tekmovalca je pogojen s prisotnostjo uradnega spremljevalca. Spremljevalec je osebno odgovoren za tekmovalca med časom trajanja dirke. Spremljevalec spremlja tekmovalca v za ta namen posebno označenem osebnem vozilu. Tako tekmovalec, kakor tudi spremljevalno vozilo se morata strogo držati cestno prometnih predpisov. Spremljevalec ne sme voziti takoj za ali pred tekmovalcem, prav tako tekmovalcu ni dovoljeno sedeti v vozilu.

Spremljevalec mora poskrbeti za prehrano tekmovalca med kolesarskim delom dirke. Primerna mesta za nudenje oskrbe bodo označena s tablami, podrobnosti in zemljevid pa najdete v Potni knjigi.

Čeprav spremljevalec ni obvezen med tekaškim delom, ga priporočamo. Spremljevalec lahko sledi tekmovalcu v vozilu do Tolmina, od Tolmina do Tolminskih Raven pa peš ali na kolesu. Od Tolminskih Raven naprej je tekmovalca možno spremljati le peš.

Spremljevalec je dolžan pripeljati ter tudi odpeljati vso potrebno opremo na T1 in T2.

Podrobnosti o uradnem spremljevalcu (ime in priimek, e-naslov in številka mobilnega telefona) morajo biti vnesene med postopkom prijave tekmovalca. Ta mobilni telefon predstavlja zvezo med organizatorji in spremljevalcem, zato mora imeti spremljevalec delujoč mobilni telefon z registrirano številko pri sebi ves čas trajanja dirke.

Novice

Sledenje dogajanju okoli Alpineman Xtreme Triathlon dogodka je lahko izredno enostavno.
V spodnje polje vpišite svoj e-poštni naslov in se naročite na novice.


 

Sponzorji