Dokumentacija
Language

MENU

alpineman xtri logo

 

Dokumentacija

Zaradi delno samooskrbne narave dogodka, kjer proga ne bo zaprta za ostale udeležence v prometu oziroma pohodnike, ter zaradi ekstremnih fizičnih in mentalnih naporov, smo organizatorji pripravili dva dokumenta, pravila dirke in potno knjigo, katera morata tako tekmovalec, kakor tudi uradni spremljevalec prebrati in znati na pamet. To je nujno potrebno zaradi osnovnega zagotavljanja varnosti ter seznanitve udeležencev dirke z uradno traso in o vseh vnaprej predvidljivih potencialnih nevarnosti.

 

Pravila dirke

 

Pravila dirke so glavni dokument, v katerem je predstavljen dogodek, zahteve za prijavo na tekmovanje, pravila tekmovanja, navodila za tekmovalce in spremljevalce, obvezna oprema ter druge podrobnosti o tekmovanju.


Pravila dirke lahko prenesete preko uporabe spodnje povezave!

Potna knjiga

 

V potni knjigi pa so zbrane podrobne informacije o poteku vseh delov trase tekmovanja s priloženimi fotografijami vseh križišč, označbami mest, kjer je dovoljeno ustavljanje spremljevalnega vozila, predstavitvi organiziranosti tranzicijskih (menjalnih) prostorov, opisi okrepčevalnic ter druge pomembne informacije.

 

Potna knjiga bo objavljena kmalu!

Omejitev odgovornosti

 

Omejitev odgovornosti je pomemben dokument, v katerem so zajete glavne točke, ki jih morata tekmovalec, kakor tudi uradni spremljevalec razumeti in se z njimi strinjati, če želita sodelovati na dirki.

 

Dokument Omejitev odgovornosti bo objavljen kmalu!

Novice

Sledenje dogajanju okoli Alpineman Xtreme Triathlon dogodka je lahko izredno enostavno.
V spodnje polje vpišite svoj e-poštni naslov in se naročite na novice.


 

Sponzorji